Pagina's

woensdag 21 maart 2018

#nevendag

Jeffrey - neef Paul - neef Ron - Johan - neef Stefan - ??? - Marco met coach Willy. (neef René ontbreekt)




















Zaterdag hebben we #nevendag. Dat houdt in dat Marco en ik met 4 van mijn neven aan moeders kant een hapje gaan eten en dat we daarna naar de wedstrijd Telstar - RKC gaan. Mijn moeder komt uit IJmuiden en mijn 4 neven (René, Stefan, Ron en Paul) ook. De 2 neven die niet uit IJmuiden komen, zijn zaterdag niet van de partij. Maar dat is toeval. Eten in IJmuiden is zaterdag vrij logisch. En omdat we allemaal voetbalminded zijn, is naar een wedstrijd van Telstar gaan óók niet onlogisch. Hoewel ik mijn hele leven fan van Ajax ben geweest, blijft Telstar toch ook altijd mijn cluppie. Enerzijds omdat ik er als kleine jongen geregeld ging kijken (eerst met mijn vaders broertje Chris mee, later zelfstandig met teamgenoten van SV Beverwijk op de fiets) en anderzijds omdat ik er als speler leuke herinneringen aan heb. Op mijn 14e mocht ik deelnemen aan de voetbalschool van Telstar en toen ik 15 was, ging ik er in de A1 spelen: 2 jaar lang. Na die 2 jaar ben ik naar AZ gegaan. Mijn voetballoopbaan leek lange tijd goed te gaan, tot knieblessures mij parten gingen spelen. Helaas geen carrière als voetballer voor mij. Wel een hele leuke tijd gehad.
De foto bovenaan dit bericht is uit 2003 en is genomen tijdens de familiedag van vv IJmuiden.

Telstar A1 seizoen 1990 - 1991. Op de foto ontbreken 7 spelers.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update 25 maart 2018:
Wat een gezellige avond, maar wat speelde Telstar zwak, zeg. Jammer, want ze zijn aan een sterk seizoen bezig. Je kunt niet iedere wedstrijd top zijn, maar zuur dat wij net de minste wedstrijd van Telstar hebben gezien. Telstar - RKC 0-0.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten