Pagina's

maandag 1 mei 2017

Keep your bucket full

"Ach, je zit even niet in de juiste flow," zei José tegen me, toen ik zei dat ik ook vandaag geen zin had om te gaan rennen.

Ik kan dus wel allerlei doelen voor deze week opschrijven, maar het komt neer op het terugvinden van de hardloopflow. Ik wil er weer 'zin' in hebben.
Meestal is een vakantie een soort trainingskamp, waarin ik meer loop dan in werkweken. Logisch, want dan heb ik er meer tijd voor. Maar in deze vakantie wil dat vooralsnog niet lukken. En eigenlijk geldt dat voor heel 2017. Ik mis de energie, de flow, de schwung van 2016. Hoe kan ik dat ombuigen?
Ik heb eens even wat teruggebladerd in mijn blog. Zie: energie. Als ik naar de afbeelding kijk, dan zit het 'm vooral in de voorden bij het onderste kraantje: Training, School/Work, Stress. Ik heb veel om handen: een gezin runnen, een full time baan, een voetbalteam trainen en coachen, hardlopen, een hond. Stuk voor stuk geweldig. Bij elkaar opgeteld best veel. Die kraan staat dus behoorlijk open. Deze zou best ietsje minder open mogen staan. Het betekent óók dat die andere kraan nu in ieder geval goed open gedraaid moet zijn om de 'bucket' vol te houden! Oftewel: (meer) bewuste aandacht voor Sleep, Nutrition en Recovery.
En dan ga ik er vanuit dat ik in vorm ben tijdens de DCD -loop op 20 mei!
Dit gevoel dus!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten