Pagina's

dinsdag 9 april 2013

Fietsen

Morgen wil ik, om toch even lekker buiten bezig te zijn, een rondje gaan fietsen. Eerst even bij de dokter langs, wat hopelijk geen negatief bezoek wordt en dan heb ik lekker tijd voor mezelf. Als ik om 12.15 uur maar weer op het schoolplein sta om de kinderen op te halen.

Ik heb jaren gehad dat ik meer dan 5000 km per jaar fietste, maar in 2013 moet de eerste km nog bijgeschreven worden. Dat komt natuurlijk door mijn marathondoel van dit jaar. Daar moet het fietsen echt voor wijken. Vroeger, toen ik nog voetbalde, was fietsen bij knieblessures altijd het eerste wat ik weer kon doen. Mede daardoor heb ik altijd een goed gevoel bij het fietsen gehad. Dan was het revalideren in ieder geval begonnen en was ik aan het opbouwen. Op een gegeven moment was fietsen mijn “nummer 1 sport”. Eerst was het vooral racefietsen, later ook mtb-en. In de duinen bij Wijk aan Zee en Heemskerk is er waarschijnlijk geen paadje dat ik niet ken!

Ik merk dat ik er ook echt zin in heb om morgen een rondje te gaan trappen. Gewoon even lekker door de duinen (wel over de verharde weg) naar Egmond op en neer in een rustig tempo en met een soepel verzetje.

En wat lopen betreft: laat ik eerst maar even afwachten wat de dokter me morgen te vertellen heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten